Termékek Menü

Angol tanulás gyerekeknek játékosan

Lehet a nyelvtanulás játék? Naná! Nekünk, felnőtteknek, akik a nyelvtani szabályok és szavak magolásának kínját szenvedtük el anno, talán elképzelhetetlen, ami a gyerekek számára természetes: tanuljunk játszva! A mai cikkünk elsősorban az angol tanulásáról szól, főleg a gyerekeknek – méghozzá játékosan. De ez nem jelenti azt, hogy a felnőttek ne élvezhetnék ugyanezeket a fejlesztő játékokat, akár gyermekeikkel, akár saját tanulmányaik során.

Mikortól ajánlott az angol tanulása a gyerekeknek?

Nálunk 5 éves kortól ajánlott a legfiatalabbaknak való játék, általában ez az a kor, amikorra a gyerek már megérti, hogy az anyanyelvén kívül más nyelvek is léteznek, és elég jó az anyanyelvi kifejezőkészsége ahhoz, hogy idegen szavakkal gazdagítsa a tudását. Természetesen két- vagy többnyelvű családokban ez már korábban is kialakulhat, de az egy speciális eset, amivel most nem foglalkozunk:)

5 éves kortól általában a Firka-kártyákat ajánljuk, mint például a Holiday Doodles, ami 50 db letörölhető kártyát és több, mint 100 kreatív feladatot tartalmaz. A foglalkoztató kártyákkal egyszerre több gyerek is elfoglalhatja magát, és egy idő után gyanúsan nagy csend szűrődhet ki a gyerekszbobából. Az angol nyelv mellett játékosan fejleszti a kreativitást és a szem-kéz koordinációt is. Ha még nem tudnak olvasni, akkor persze kell egy kis szülői segítség is!

Iskolás gyerekeknek már a Puzzle Activity Pack is izgalmas lesz, ahol különböző rejtvényeket kell megfejteni, természetesen angol nyelven, ez a szókincs mellett a logikai készséget fejleszti. Ha pedig már van egy alapszókincs, akkor jöhet a Sztori kocka: ez a fantasztikus játék az egész család fantáziáját megmozgatja! A 9 képből egy kerek történetet kell kitalálni, a lehetőségek száma pedig végtelen.
Még nagyobbaknak, 10 éves kortól pedig az egyik legnépszerűbb játék, a Ticket to ride angol kiadását ajánljuk!

Angol tanulás gyerekeknek, játékosan – mi sem egyszerűbb ennél! Készíts be némi nasit, üdítőt, pakoljátok le az ebédlóasztalt, és kezdjetek neki a leckének!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát