Termékek Menü

Építős játékok – a kedvenceink

Nincs is jobb annál, mint a saját két kezeddel létrehozni valami újat. Alighanem ezért is imádjuk az építős játékokat. Most bemutatjuk a legjobbakat!

Miért jók az építős játékok? Fejlesztik a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a szem-kéz koordinációt, a finommotoros mozgást, a logikát… De az egyik legjobb dolog bennük talán az, hogy létrehozhatunk valamit. 2018-ban, amikor életünk nagy részét a virtuális térben éljük, egészen különleges élmény a saját két kezünkkel alkotni.  

A kedvenc építős játékaink

Szerencsére rengeteg ilyen játék van a piacon, ezért nem könnyű kiválasztani egyet-egyet, amit karácsonyra, húsvétra, születésnapra, vagy „csakúgy” meg lehet venni a gyereknek. Mi ezért most bemutatjuk a top 3-at!

3. Dinoszauruszok – varázslatos szigetek

A 6 éves kortól játszható játékban a dínóknak kell élőhelyet építeni, lehetőleg úgy, hogy a növényevőket ne érjék el a ragadozók. A dinoszauruszokat minden gyerek szereti, szóval ezzel a játékkal tuti, hogy nem tudsz mellényúlni!

2. Építőmesterek (középkor)

Bár ebben a játékban nem fizikailag építhetsz, hanem „csak” virtuálisan, ám a saját bőrödön tapasztalhatod meg, mennyi nehézséggel is jár egy építkezés. Alkoss katedrálist, várat, kastélyt, vagy „csak” egy disznóólat: nem fogsz unatkozni! 10 éves kortól ajánlott, de a felnőttek számára is tartogat kihívásokat. A játékról itt olvashatsz egy részletes tesztet is.

1. Roller Coaster challenge

Ebben a játékban egy hullámvasutat kell megépítened a saját, két kezeddel – majd a golyó segítségével tesztelheted is azt. A 40, egyre nehezedő feladvány alaposan megtornáztatja az agytekervényeket, de kell hozzá a biztos kéz és a türelem is. 10-15 perces, pörgős játék, amiben több mint 100 000 variációt lehet kialakítani, szóval garantáltan elszórakoztatja az egész családot!

   

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát