Termékek Menü

FEJLESZTÉS

Segíteni szeretnél gyermekeidnek a tanulásban? Fejlesztenéd a képességeiket? Itt megtalálhatod a leghatékonyabb fejlesztő játékokat!

 

A fejlesztő játékok fontossága – avagy miért játszunk okosan!

Ma már a legtöbb szülő tudatosan választ játékot gyermekei számára. Nincs ebben semmi meglepő. A korai gyermekkorban felismert részképesség hiányosságok gyorsan és játékos formában fejleszthetők, így mire iskolába megy a gyermek, már különösebb nehézségek nélkül képes lesz sikeresen teljesíteni a kihívásokat.

Fejlesztő játékaink számtalan képességet, készséget, sokféle módón fejlesztenek. A számolási készség fejlesztésére az egyszerűbb kártyajátékokon keresztül, a könnyed társasjátékokon át többféle lehetőség is kínálkozik. A memória fejlesztő játékokat már óvodás korban elkezdhetjük játszani, hiszen ezek a vidám és színes játékok megunhatatlan darabjai lesznek a családi összejöveteleknek. Az általános ismeretek bővítésére nem csak a tankönyvek alkalmasak. Sőt! Sokkal intenzívebb az ismeretek elsajátítása, ha többen is részt veszünk egy-egy játékban. Legyen szó a világtörténelem eseményeiről, vagy a villanykörte feltalálásáról, ezeket az információkat ma már fejlesztő játékokon keresztül is megtanulhatják gyermekeink. És nem csak ők fognak remekül szórakozni tanulás közben; minket szülőket is tanítani fognak ezek a játékok. Ha pedig a finommotoros készségek fejlesztése a cél, akkor építsünk és rajzoljunk, csavarjunk és fűzzünk. Hogy mivel tegyük ezt? Természetesen olyan fejlesztő játékokkal, melyek olyan sokoldalúak, hogy erre is alkalmasak.

Nézzen szét kínálatunkban és válogasson készségfejlesztő játékaink közül!

Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát