Termékek Menü

ISKOLATÁSKÁK

Jelenleg a Nikidom Roller húzható iskolatáskák elfogytak raktárkészletünkből! A következő szállítmány április végén várható! Türelmüket köszönjük!

A NIKIDOM ROLLER húzható iskolatáskák a legmagasabb minőséget képviselik. Mitől olyan fantasztikusak ezek a táskák? Mert tervezésüknél figyelembe vették a szülők és a gyerekek igényeit is. Ezek a forradalmian új húzható táskák kifejezetten iskolai használatra lettek tervezve, stabilak, ergonomikusak és praktikusak.

Az iskolatáska az egyik legfontosabb kelléke a gyerekeknek, hiszen naponta használják és hatalmas súlyt kell cipelniük benne. Egy jól megválasztott iskolatáskával minden gyermek szívesebben megy iskolába, és a szülőnek sem kell aggódniuk gyermekeik egészségért.

Az orvosok azt javasolják, hogy a gyerekek ne cipeljenek a saját testsúlyuk 10%-nál nagyobb terhet a hátukon. A hátizsák nagy hátránya, hogy hosszútávon mindig ugyanazon az oldalon viselik, ami hátfájáshoz és gerincferdüléshez vezethet. A húzható iskolatáskával biztosan elkerülhetjük ezeket a problémákat, hiszen ezzel a táskával a lépcsőzés is "gyerekjáték", így a gyerekeknek nem kell cipelni azt.

A húzható iskolatáskák egyre népszerűbbek a piacon, de a minőség a LEGFONTOSABB. A Nikidom iskolatáskák legmeghatározóbb előnye a kerekekben rejlik. Méretüknek és kidolgozásuknak köszönhetően strapabíróbbak egy átlagos húzható táska kerekénél.

Most megmutatjuk, hogy miért érdemes a NIKIDOM HÚZHATÓ ISKOLATÁSKÁT választanod gyermekednek:

  • Hihetetlenül stílusos! Dísz patentekkel és kerék matricákkal tudod egyedivé varázsolni
  • Egy kényelmes és ergonomikus iskolatáskával vidámabb iskolába járni
  • A 17,5 cm átmérőjű kerekek megkönnyítik a lépcsőzést, miközben megakadályozzák a táska felbillenését
  • Az első rekesz, két kis zsebbel és egy nagy hálóval ideális tároló hely a kisebb dolgoknak
  • A fő rekeszben hálós zseb is található, uzsonna tárolására is alkalmas
  • 19 literes tárolási kapacitás
  • Merev műanyag alsó védőburkolat, hogy megvédje a táska tartalmát a súrlódástól és az ütésektől
  • A könnyű, alumíniumból készült teleszkópos kormány, három magassági pozícióba állítható (77-83,5-98 cm), ami jól követi a gyermek növekedését
  • Ergonomikus push/pull fogantyú

Iskolatáskáink nem csak szépek, hanem a legmagasabb minőséget képviselik. A húzható Nikidom Roller iskolatáskában remekül elférnek a tankönyvek, külön helye van az uzsonnának és a hatalmas kerekeknek köszönhetően strapabíróbbak egy átlagos húzható táska kerekénél. A kiváló minőséghez remek dizájn párosul; izgalmas és színes mintáival a Nikidom Roller mindenkit elvarázsol. De a Nikidom Roller húzható iskolatáskát elsősorban az ergonómiai kialakítása miatt ajánljuk figyelmetekbe. Az állítható fogantyúval és a stabil kerekekkel minden helyzetben kényelmesen használható táska megkönnyíti tulajdonosa életét. Nincs többé nehéz súly a gyerekek hátán. Ezzel a táskával boldogan és "gördülékenyen" fog kezdődni minden reggel az iskolában!

Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát