Termékek Menü

Kreatív és fejlesztő játék lányoknak, és fiúknak egyaránt

A többgyermekes szülők általában a második gyermek megszületése után döbbennek rá, hogy egy kisfiú és egy kislány igényei majd minden téren jelentősen elütnek egymástól.

Nincs ez másképpen a játékok területén sem, még akkor is, ha ma már nem teljesen igaz a fiúknak kisautó, a lányoknak baba sztereotípia. A különbségek nem csökkentek, talán csak a zűrzavar lett nagyobb így egyre nehezebb eldöntened mi lenne az igazán jó játék lányoknak? Ha emellett még szembesülsz a mindent elöntő és sokszor erőszakos reklámokkal, amelyek sok esetben csak a játékgyártó cégek törekvéseit, nem pedig a gyerekek valós igényeit veszik figyelembe, igazán nem könnyű a választás.

Persze mondhatnánk azt is, minden lányos szülő engedje be gyermekét a játékboltba, s ami megtetszik a gyerkőcnek, azt vegyék meg. Nyilvánvaló módon ez nem komoly megoldás, így talán jobb, ha az internet adta segítséghez fordulsz, hogy megtudd mi a témához értők véleménye, mi a legjobb játék lányoknak? Itt a hagyományos, a közvélekedésben is lányosnak tartott játékok mellett olyan játékszerekkel is megismerkedhetsz, amelyekkel örömmel játszik kisfiú és kislány egyaránt.

Ez önmagában is nagy szó, hiszen sok esetben valódi művészet a két nem képviselőit egy játék mellé leültetni. Társasjátékok, különféle fejlesztő játékok és sok más újszerű, ötletes és formabontó játékszer kapható ma már, ami jó játék lányoknak és fiúknak egyaránt, sőt, mi felnőttek is élvezetet találhatunk bennük. A lényeg amúgy is az, hogy a játék lányoknak és fiúknak egyaránt örömet okozzon, ezt pedig csakis kreatív és minőségi játékszerek beszerzésével érheted el.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát