Termékek Menü

Mivel szórakoztasd és fejleszd kisgyermeked? A 3 legjobb játék 3 éves fiúknak!

A gyerekek folyamatosan új dolgokat tanulnak, még olyanokat is, amiket nem akarsz;) A 3 éves kor az egyik legfogékonyabb időszak, amikor tudatosan megalapozhatod a jövőbeli képességeket. Korábbi bejegyzésünkben olvashattad, hogy milyen játékokat ajánlunk fiúknak, most pedig arra térünk ki, hogy mit tanácsolunk kifejezetten a kisebb korosztály számára. Egy jó játék a 3 éves fiúknak bármilyen irányított fejlesztéssel felér!

Miért jelentős a 3 éves kor?

Természetesen minden fejlődési szakasznak meg van a maga jelentősége, de a 3 éves kor az, amikor már sok mindent megértenek a világból, és ezt örömmel kombinálják korábbi ismereteikkel. Már képesek az egyszerűbb rendszerezésre, meglepő kreativitásra, és könnyebb összefüggések megértésére is. Többek között emiatt is rejt nagy lehetőségeket magában ez az időszak, amikor megteremtheted tökéletes alapokat a kicsi későbbi ismereteihez, intelligenciájához. A megfelelő alapok pedig fontosak, ha szeretnéd, hogy gyermeked a jövőben sikeres és kiegyensúlyozott legyen. De mért is tennéd ezt direkt fejlesztés formájában, ha játékba ágyazva is taníthatsz?

Íme, néhány játék 3 éves fiúknak!

1. Smart Car

Melyik fiú ne szeretné az autókat? A Smart Car egészen biztosan mindenki kedvence lesz, hiszen sorra új autókat kell építeni. Persze nem akárhogyan, hanem egyre nehezedő tervrajzok segítségével. Kitűnő logikai játék, ahol fejlődik a kicsik térérzékelése és kézügyessége is.

2. Mi hiányzik innen?

Jobb mihamarabb felkészíteni a kicsiket az iskolai követelményekre. A Mi hiányzik innen? egy szórakoztató memóriajáték, ahol egy adott idő alatt az asztalon lévő kártyákon lévő ábrákat kell megjegyezni. A játék itt még nem áll meg, mert később egy eltűnik közülük, amit persze meg is kell nevezni! Vajon melyik hiányzik?

3. Most légy okos!

Egy igazi világ-megismerő játék nem maradhat ki egyetlen 3 éves fiúnál sem! Ebben a játékban a világgal kapcsolatos kérdésekre kell eldönteni, hogy a három válaszlehetőség közül, melyik a helyes. Egyszerűnek tűnik, de néhány feladvány igenis trükkös lehet! Ha már tudod a helyes választ, csak az ujjadat kell bedugnod a kártyán lévő lyukba, hogy megtudd, jól válaszoltál-e!

Minden gyerek a saját tempójában fejlődik, és mi úgy gondoljuk, hogy amíg ez a tempó az egészséges határokon belül van, nem érdemes fejlesztő foglalkozásokkal terhelni a gyereket. A közös mókát viszont soha nem lehet túlzásba vinni! Néhány különleges játék a 3 éves fiúnak, és olyan tempóban fog fejlődni az ügyessége, a memóriája és a kreativitása, ami egészen hihetetlennek tűnik majd!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát