Termékek Menü

Oktatás és Fejlesztés

Az oktatás szolgálatában elkötelezettek vagyunk óvodák, iskolák, nevelési intézmények és játszóházak   kiszolgálásban. Célunk, hogy mindenhol olyan játékok kerüljenek a gyermekek kezébe, melyek nem csak szórakoztatnak, de fejlesztik készségeiket, részképességeiket. Az okosodjvelunk.hu webáruház magas minőségű játékokkal, gazdag árukínálattal és egyéni ajánlatokkal várja intézményi igazgatók, pedagógusok jelentkezését!

Elérhetőségeink:
Telefon: 06/70-6685011
Email: info@okosodjvelunk.hu

 

Elevennek lenni jó.
Minden eleven gyermek értékes.
Mi a lehető legelőnyösebb módon viszonyulunk az eleven gyermekekhez.
Az Eleven Team-ben sikerorientáltan és pedagógiailag magas színvonalon foglalkoznak a figyelemzavaros, dyslexia-s, dyskalkúliás, tanulási részképesség problémás 4-25 éves gyermekekkel, fiatalokkal.
Miért érdemes az Eleven Team-re bízni gyermeked fejlesztését?
 
   MERT:
  • az okos, értelmes és tehetséges, de a tanulási folyamataikban eltérést mutató, tanulási nehézségekkel küzdő gyermekekre koncentrálnak. Azokra a figyelemzavaros iskolásokra, fejlesztést igénylő ovisokra, valamint középiskolásokra, akikkel a nehézségekből előnyt  tudnak kovácsolni
  • a gyermekek tehetségfaktorát is feltérképezik és fejlesztik, nem csak a nehézségeiket korrigálják
  • partnerként kommunikálnak a szülőkkel, gyermekekkel
  • képességprofilt és nem hiánylistát készítenek a gyermeked teljesítményéről

 

Az oktatás sikerének kulcsa a létszám és a gyermek-oktató kapcsolatában rejlik. Az oktatás során az oktatók igazodnak a gyermekek által diktált tempóhoz, mert az erőltetés nem vezet sikerre. A gyermekek világában a játékosságon és fantázián keresztül vezet az út, ezért olyan módszerrel tanítanak, melyben a játékot és mesét hívják segítségül munkájuk során, így téve élvezetesebbé a tanulást. Ennek eredményeként a gyermekek úgy érzik, hogy a foglalkozás nagyobbik felét játékkal tölthetik.
A Mikuszi suli mottója: élvezettel, vidáman tanulni!
Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát