Termékek Menü

Kik vagyunk mi?

Egy család. Három fantasztikus gyerekkel.
Szeretjük „hasznosan” eltölteni a szabadidőnket. És ehhez kellenek a jó programok, játékok. Ezért sokszor járunk együtt vásárolni és sokszor csalódottan jövünk ki üzletekből.
Például játéküzletekből is. Mert nem pont olyan a kínálat, amilyet mi is szívesen megvennénk.
Na! Ezért gondoltunk egy nagyot és vágtunk bele ebbe a webáruházba. Hogy csupa-csupa olyan terméket választhassunk a kínálatunkba, amelyeket kipróbáltunk és amelyek beváltak és amiket, ha a gyerekeink kezébe adunk, akkor nyugodtak lehetünk, mert nem csak a szórakozásukat oldottuk meg, hanem egyidejűleg a fejlesztésüket is.
Nagyon fontos ebben a rohanó világban, hogy legyen módja a családnak az együttjátszásra, de akkor se érezzük magunkat rossz szülőnek, ha éppen nincs elég türelmünk a csemetéinkhez.
Legyünk őszinték, egy ledolgozott, fárasztó nap után, néha jól esik egy olyan játékkal lefoglalni a gyereket, ami szórakoztatja, leköti és fejleszti egyszerre.
Nézz szét nálunk! Köszönjük, hogy ránk találtál!
Igaz Bernadett
Leggyorsabban e-mailen keresztül vagyunk elérhetőek.
E-mail címünk: info@okosodjvelunk.hu
Telefon: +36-70-668-5011   

 

Az Okosodj Velünk fejlesztő játékait immár nem csak a webáruházunkban, hanem élő, igazi játékboltunkban is megvásárolhatod Budapesten 16. kerületben, Szent Korona utca 99. szám alatt, ahol szeretettel várjuk a vásárlókat, akik a játék, és a tudás örömével szeretnék megajándékozni a gyermekeket.

Miért itt nyilt meg az Okosodj Velünk boltja?

Először is: mindig is szerettünk volna egy meseszép játékboltot, de a megfelelő üzlethelyiség nem terem minden bokorban. Sokáig kerestük, kutattuk, vártuk a pillanatot, amikor szembejön az Igazi. Nem tudtuk, mit is keresünk, de azt tudtuk, hogy ha rátalálunk, akkor majd felismerjük.
Így is lett: egy évnyi kutatás után jött szembe ez a boltocska, ami eredetileg egy fodrászat-kozmetika volt. Látszólag semmi különös, de mi rögtön tudtuk, hogy erre vártunk:)

Újraterveztük a helyiséget, modern, színes, skandináv lakberendezési stílus szerinti dizájnt kapott, ahol jól érzik majd magukat a játékok, a szülők, és a gyerekek is. A krétafalon korlátlanul lehet kreatívkodni, a kis asztalnál rajzolni, vagy akár kipróbálni a játékokat. Eddig mindenki, aki betért hozzánk, azt mondta: „Huuuu, ez mennyire más, mint a többi! Fantasztikus!” Nekünk pedig örül a szívünk, hiszen pont ezt akartuk :)

A bolt címe és nyitva tartása:

Cím: Budapest, 1161. Szent Korona u 99.
Nyitva tartás: H-P 14-18 óráig

    

             

Szolgáltató adatai:

Cégnév: IGISYS BT.
Cégjegyzékszám: 01-06-727996
Cégbíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám:20558440-2-42
Webáruház üzemeltetése céljából kezelt adatbázis nyilvántartási száma: NAIH-88785/2015.
Hírlevél küldés céljából kezelt adatbázis nyilvántartási száma: NAIH-88786/2015.
Email: info@okosodjvelunk.hu
Telefon: +36-70-6685011
webshop: www.okosodjvelunk.hu
Tárhelyszolgáltató:
Cégnév: ShopRenter.hu Kft.
Cím: 4028. Debrecen, Kassai út 129.
Elérhetőségek: +36-1-2345011; info@shoprenter.hu

Mentés
Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát