Termékek Menü

Vásárlói vélemények

 

FIFTEEN PUZZLE - Remek játék, órákig elvan vele a gyerek és az egész család. Egymás kezéből kezébe adjuk. "Julianna" .

DOBBLE - Gratulálok az oldal létrehozóinak, hogy ilyen különlegességeket is ajánl nekünk. :-) A webshop kitűnően működik. Egyszerű a használat és megbízható a vásárlás."Tasnádi Éva, Budapest"

DIXIT - Ajándékba vettem, NAGYON betalált!!! Jó játék, jó a leírás, azt "adja" amire számítottam:) Külön köszönet a pontos szállításért! Gratulálok a honlaphoz, további jó munkát!! "Judit"

SWISH - A gyerekek nagyon szeretik, köszönjük a megbízható vásárlást."Erzsébet"

HOTEL - A régi változat a család kedvence volt, és az új kiadás még szebb. Ez pedig már az én gyermekeim kedvence lett. Megbízható, profi csapat. "János64"

ÓRIÁS SZTORI KOCKA - Szuper játék, nagyon élvezzük!! Az oldalról annyit, hogy a megrendelés egyszerű, visszaigazolása korrekt, az áru kiszállítása pontos. "Szilvi"

ANGRY BIRDS GYURMA SZETT - Nagyon köszönöm a gyors és pontos tájékoztatást, kiszállítást! Remek csapat, a játéktól pedig el vagyunk ájulva! :) "Lajtavári Adrienn, Budapest"

CITY SKYLINE - Köszönjük a csodás  játékot, végre egy olyan játék, amivel szívesen egyedül is el tud játszani a kisfiam. "Rátkai Krisztina, Budapest"

 

 

Facebook
Pinterest

Kövess minket a Pinteresten is!

Házhozszállítás

Megbizható Bolt
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház? 
Fogyasztó Barát